EnglishRomână

Despre noi

Compania Osvar Aliment SRL are ca activitate principala serviciile : Transport international de marfuri si Casa de expeditii.

Osvar Aliment SRL dispune de flota de autoutilitare noi de tip Sprinter si Prelata, destinate in special transporturilor de tip Express, asigurand in acest fel legaturi foarte rapide intre clientii din Uniunea Europeana.

Toate autoutilitarele sunt dotate cu sistem de monitorizare GPS, astfel incat managerii de trafic sa poata afla pozitia exacta a acestora 24/24. De asemenea soferii sunt ghidati de sistemele de navigatie ce echipeaza autoutilitarele, si sunt conectati permanent cu managerii de trafic prin intermediul telefoanelor mobile si a aplicatiilor mobile. Marfurile transportate sunt asigurate prin polite CMR, la valori superioare celor folosite de majoritatea transportatorilor.

Misiunea noastră

Osvar Aliment SRL isi propune sa se impuna pe piata serviciilor de transport din Uniunea Europeana prin servicii prompte si de calitate.

Echipa noastra, formata din oameni tineri dar experimentati, isi doreste sa fie in permanent contact cu clientii, pentru a raspunde intr-un mod cat mai dinamic si eficient nevoilor acestora.

Osvar Aliment SRL isi doreste doar clienti pe deplin multumiti.